Om Lystrup IF Floorball
Lystrup IF Floorball

Floorball blev opstartet af Lystrup IF Gymnastik & Fitness i sæsonen 2017/18 og har stille og roligt udviklet sig siden.

Lystrup IF Floorball er således et aktivitetstilbud fra Lystrup IF Gymnastik & Fitness.

Lystrup IF Gymnastik & Fitness' årlige generalforsamling er afdelingens øverste myndighed, hvor samtlige medlemmer - aktive som passe - og på tværs af foreningens forskellige tilbud kan gøre deres indflydelse gældende. Indkaldelse til Lystrup IF Gymnastik & Fitness' årlige generalforsamling sendes via e-mail, ligesom den offentliggøres her på hjemmesiden. Læs mere om generalforsamlinger her.

Hvis du ønsker, at kontakte bestyrelsen kan du finde kontaktformular til bestyrelsen her, ligesom de enkelte bestyrelsesmedlemmer kan findes her.

Sport-1423649