Payandplay

Familiefloorball - Pay & play

Holdbeskrivelse

Lystrup Vikings Floorball Club vil rigtig gerne tilbyde flere at gå til floorball og har derfor startet familie floorball, hvor alle kan være med.

Familie floorball er for drenge/piger (fra 5 år) og deres familie, som gerne vil dyrke sport sammen, og hvor børnene kan få en tryg start med holdsport. Holdet har fokus på sport, motorik og familiefællesskab.

Holdet er yderst velegnet til familier, hvor I selv vil styre tempoet, men der vil også være en instruktør, som hjælper med øvelser og sjove lege.

Vi deler hallen op i baner og spiller efter de forskellige fremmødtes alder og niveau.

I skal bare sørge for indendørssko og en drikkedunk. Så sørger vi for stave og andet udstyr og stiller alle sammen bander op og ned som en del af træningen.

Familiefloorball koster 50 kr. pr. person i medlemskab til holdet for en sæson og  20 kr. pr. person pr. time for de træninger, som man tilmelder sig.

Der trænes lørdage kl. 11.00-12.00 i Hal 1, på Elsted Skole. Nogle træninger vil grundet aktiviteter i Hallen blive aflyst med dette vil fremgå på Holdsport.

I er velkomne til at komme til en prøvetræning og glæder til at spille med jer.

Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen