Voksenfloorball M/K

Tilmelding til Voksenfloorball M/K

Motionsfloorball handler om sund effektiv motion i en uformel ramme, hvor fælleskab og gode oplevelser vægtes højt. Alle kan være med - både mænd og kvinder. Det kræver ingen forudsætninger at deltage på holdet.

Motionsfloorball har vist sig at være gavnlig for knoglerne, musklerne, balancen og reaktionsevnen - givetvis fordi man foretager 200 intense aktioner, accelerationer, skud og vendinger i løbet af en træning.

Lystrup IF Floorball deltager i Floorball Danmarks turnering, så der vil foruden træningen også være kampe primært i weekenderne.

Træninger, deltagelse i turnering, dommeromkostninger og et grundbeløb til indkøb af bolde er indeholdt i kontingent. Hvis vi virkelig går til den, og det viser sig, at boldene ikke slår til, kan der være ekstra omkostninger til nye bolde. Ligeledes kan der evt. være betaling til indkøb af kamptrøjer.

Kom gerne og prøv en træning inden du beslutter dig. Lystrup IF Floorball har stave til en opstart, men på sigt er det rarest, at alle har deres egen.

Info
Årgang: 2006
Floorball
Alle køn
Begynder og øvet
1.350,00 kr. 8. jul

Aktiviteter

Juni
Man
17
Mandagstræning - Udendørs på multibanen på Elsted skole
20:00 - 21:30
Multibane i Elsted Skolegård
Ons
19
Ekstraordinært møde om nærmeste fremtid
19:00 - 20:00
Lystrup idrætscenter
Tor
20
Torsdags træning i Lystrup Idrætscenter
20:30 - 22:00
Lystrup Idrætscenter Hal 1, hjælp med bandeopsætning inden :-)
Fre
21
Sommerafslutning
17:00
Egå gymnasium

Trænere

Profile Image
Lars Elgaard
Nicklas Christoffersen
Profile Image
Phillip  Lassen
Profile Image
Træner
Daniel Rasmussen